Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy moze ma ktos program diagnostyczny carsoft 6.1.4? Jesli tak podrzućcie na maila lub link do sciągniecia.

Mianowicie zakupiłem pakiet interfejs KKL line(OPEL 97-04,BMW 87-04,VAG 92-04) + kable: OBD2(multiplexer) i szukam programu zeby połaczyc se z moja bejcą E36 coupe 2.5-V6 . Moze ktos pracowaj juz na takim fejsie to prosze o refleksje jak to chodzi .

-pozdro

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Mam pytanko odnosnie carsofta 6.1.4. Czy pozwala on na zczytywanie wskazan poszcegolnych czujnikow? Chodzi mi o zczytywanie danych z czujnikow klimatronika. Uzywalem innego interfejsu w audi (z softem vwtool) i pozwalal na to. Jak to jest w carsofcie i bmw?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam pytanko odnosnie carsofta 6.1.4. Czy pozwala on na zczytywanie wskazan poszcegolnych czujnikow? Chodzi mi o zczytywanie danych z czujnikow klimatronika. Uzywalem innego interfejsu w audi (z softem vwtool) i pozwalal na to. Jak to jest w carsofcie i bmw?

Zapomnij o takich rarytasach w CS ,to tylko zabawka.Jak chcesz robić takie rzeczy to polecam INPE lub DIS.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano