Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JEŻDZE MOJĄ BUNIĄ OD PONAD 2 LAT I OD OKOŁO 2 MIESIECY ZACZĘŁO "TŁUC" SIĘ ZAWIESZENIE DO TEGO STUKI Z TYŁU AMORKI SĄ OK SPRAWDZAŁEM. CO RADZICIE POWYMIENIAĆ BY ZNÓW CIESZYĆ SIĘ JAZDĄ W CISZY I SPOKOJU. mAM JUŻ NOWE ŁĄCZNIKI STABILIZATORA I GUMY NA SAMYM STABILIZATORZE I NIC DALEJ SIE TŁUCZE I LATA PO DRODZE... KOSZMAR

POZDRAWIAM

Montaż alarmów, blokad, el. szyb BMW i inne TANIO (Możliwość dojazdu) ...
Opublikowano

TEZ NAD TYM WŁAŚNIE MYŚLAŁEM I NIEWIEM CZY NIE ROZSĄDNIEJSZE BYLOBY WYMIENIENIE CAŁYCH WACHACZY BO KOMPLET SWORZNI TO OK 80 DO 100 ZETA A WACHACZE MOZNA ZAKUPIC JUZ ZA 130 ZETA PYTANKO TYLKO NA ILE SĄ GODNE UWAGI I JAK Z ICH ŻYWOTNOŚCIĄ ???

MOŻE KTOŚ Z WAS ZAKŁADAŁ DO BNUNI PODRÓBKI I MA NA ICH TEMAT JAKIEŚ WŁASNE ZDANIE

Opublikowano

Jedz do mechanika niech Ci sprawdzi a najlepiej do dwoch, bo nikt na forum nie moze dotknac Twojego auta i nie powie Ci co masz wymienic.

Mi stukał przod to zmieniłem sworzen i łacznik i było ok, w e36 nie ma potrzeby wymieniac całego wachacza, no chyba ze krzywy...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No i kolejny koszmar zalożyłem nowe oponki na przód 205/60/15 i zaczeło autem bujać na boki lata po całej jezdni

Macie pomysł na to co to może być ???

Opublikowano
A i jeszcze jedno mam wrażenie ze moja BUNIA jest strasznie twarda zawiecha chyba farbyczna ale jadąc po dziurskach na naszych drogach autko jakby nie uginało się wogóle i wali po zawieszenie które niewątpliwie dostaje w kość czy taka twardość zawieszenia to cos normalnego jak mozna na to zaradzic