Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A z ciekawosci jaka mozesz zalatwic ? :D

Co prawda klocki chyba jeszcze mam, trzeba by sprawdzic, przynajmnie z 2 czy 3 miesiace temu jeszcze byly ;)

tylko do lata raczej trzeba bedzie juz zmienic

Pozdrawiam
Opublikowano
ATE za te pieniadze za które kolega kupił na pewno nie. Trzeba liczyć po duzym rabacie co pod 150 zł, więc albo to nie ATE albo nie wiadome pochodzenie. Normalnie kosztują 191 zł więc 120 to duza okazja.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano

no chcial wiecej ale w koncu sie dogadalismy :)

klocki bede mial po weekendzie

teraz przyszlo do mnie sprzeglo sachsa

ps od wczoraj mam zamontowane zawieszenie weiteca. tyl chyba jest tak gdzies jak byl bo chyba byl za nisko :D juz byl taki wyje... a przod sie obnizyl sporo bo miedzy kolem a nadkolem nie ma juz takiej wieelkiej szpary i jest mniej wiecej rowno przod i tyl i ladnie wyglada a nie jak motorowka ale to tak kit z tym... najwazniejsze jak jezdzi.... kiedys po wyjsciu z zakretu jak mnie odrzucalo w druka strone to az sie niedobrze robilo... teraz samochod nie ma przechylow i sunie jak po szynach :] zakrety pokonuje o polowe lepiej . nawet nie jest az tak twardo :] ogolnie bardzo fajnie wyszlo :)

e34 '94 m43
Opublikowano

klocki przyszly. jest to co zamawialem. oryginalne ate. cena bardzo atrakcyjna. gdyby ktos potrzebowal jakis czesci to u tego pana mozna naprawde tanio kupic a przy wplacie pieniedzy z gory na konto daje jeszcze wieksze znizki ;)

gg: 3661759

nick z allegro: LIDMAR_2007

polecam

e34 '94 m43