Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiem o tym, tylko tak sie zrazilem po tym jak sie skrzywily ze wogole rozwazam opcje zrezygnowania z jakichkolwiek alu...

Poza tym te felgi to porazka, co chwila sa brudne a ich mycie to koszmar.

Najbrzydsze kolpaki sa lepsze...

Pył z klocka zostaje pod kołpakiem i jest git. Wymyślono już wodę i myjnie. Chociażby bezdotykowe. Przynajmniej 2x w tygodniu myję. Nie nawidzę brudnych aut!!!

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
do tego ktory pisze ze na fotach nie ma -3.5cm... bo to nie moje fotki

Do tego co twierdzi że to nie jego auto,nie doczytałem zdarza sie.

Opublikowano
Pył z klocka zostaje pod kołpakiem i jest git. Wymyślono już wodę i myjnie. Chociażby bezdotykowe. Przynajmniej 2x w tygodniu myję. Nie nawidzę brudnych aut!!!

TSA ja rowniez nie lubie brudnych aut, a mam biale wiec wiesz...

Do czasu zimy nie bylo problemow z tym, ale teraz widze ze to bez sensu i kasa wyrzucone w bloto. Po 3-4 dniach juz jest tak zasyfione jak po miesiacu normalnie. Zawsze odwiedzalem myjke co max 2 tyg, ale ostatnim razem stwierdzilem ze to bez sensu w zimie bo i tak zaraz jest znowu brudny i lepiej kase przeznaczyc na cos konkretnego. A Ty z tym 2x w tyg to przesadzasz :)

- choroba juz chyba :P

Mam kumpla ktorego moge w lecie codziennie zobaczyc jak pucuje auto... dla mnie to przesada.

W lecie mylem sam, nawet jeszcze w okolicach 0st i potem sie przerzucilem na automat (piana aktywna, szampon, wosk, suszenie).

Nie spotkalem sie zeby mi jeszcze kiedys zrobilo rysy na lakierze, wiec nie wiem czy bezdotykowe mycie jest lepsze... napewno jest drozsze, chyba ze sam myjesz to wtedy ok. Ja mam zamiar sie zaopatrzyc w myjke i polerke do lata bo tyle co na myjnie wydalem juz by dalo z 2 komplety...

Pozdrawiam
Opublikowano

http://img246.imageshack.us/img246/9863/bmw1600x1200ga8.th.jpg

tu foto mojej black bumy. przod zderzak m5 tyl spojler niczym alpina heh taka kupilem ladnie wyglada :) ps jakos te lusterka standardowe mi sie nie podobaja ;P

a tu porownanie mojego brudnego zdjecia w kiepskiej jakosci do e34 z felami 18

http://img524.imageshack.us/img524/73/porownanie3ko4.th.jpg

sport zawiast dopiero na dniach bede zakladal i jak widac kolka standart-skromniutkie ;/.

e34 '94 m43
Opublikowano

porob wiecej fotek :D

Co do lusterek to masz elektr czy reczne?

Napewno to sa standardowe? Zupelnie inne od moich... i faktycznie nie pasuja do reszty. Z ktorego jest roku? Masz kierunki boczne przy nadkolach czy nie? bo tak na tym gornym zdjeciu cos jakby bylo w tym miejscu a na dolnym nie...

Na felgach sie ladnie prezentuje, a jakie odczucia co do komfortu jazdy?

Pozdrawiam
Opublikowano

No tak teraz zwrocilem dopiero uwage ze to rozne auta :D

Wczesniej jakos przeoczylem ten drobny detal :mrgreen:

Nie spotkalem sie jeszcze z takimi lusterkami, jak to mial byc lifting to ja dziekuje.

Klasyczne wygladaja sto razy lepiej.

Pozdrawiam
Opublikowano

Mi te lusterka od 92 się podobają(choc stare chyba ładniejsze).

Ad2 do TSA-ja jeździłem na 225 z przódu i dawałem rade ;) ale fakt,na 215 lepiej(mimo,że teraz mam 225 i takie będe miał).

No i zgodzę się z Roninem.

Pozdrawiam

Basti 225 przy przejeżdzaniu z lewego na prawy daje mi dreszcz emocji. Po prostu jedzie tam gdzie koleina prowadzi a w 215 to ja decyduję. Nie gdyby nie te fałdy na drodze byłoby pięknie...

Wiem jak to jest,ale daje rade(moja żona też).

Mam takie felgi jak chociazby tu:

http://allegro.pl/item292096901_bmw_e34_e_34_oryginalne_felgi_aluminiowe_15_.html#photo

wiec nie tylko badziew sie krzywi :/

Z pogietymi stalowymi sie jeszcze nie spotkalem, mimo ze znam przypadki podczas gdy jechali dobre pare km na samej feldze, ale to juz hardcore

Przecież to samo napisałem,że nie tylko badziew się krzywi.A stalówki pogięte-zdarzają się,wierz mi.Felgi miałem takie same jak Ty i u mnie się nie pogieły(chociaż wiesz,czasami są takie małe skrzywienia ze wyjdą tylko na maszynie)-są bardzo dobre no i ładne.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
samochod ma standardowe lusterka z elektryczna regulacja. jest to e34 z wrzesnia 94r wiec ma juz szeroki grill. ja poprostu napisalem ze mi sie nie podobaja bo sa brzydkie i tyle ;) mogli ladniejsze zrobic. a co do kol no to patrzcie uwaznie co pisze itd.... ja mam felgi stalowe 15. a co do dodatkowych migaczy to sa z boku miedzy kolem przednim a przednimi drzwiami. pozdro
e34 '94 m43