Skocz do zawartości

e46 320d pasek czy lancuszek rozrzadu???????????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich zyczliwych. od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem e46 320d '01 wszystko jest super tylko mam dylemat czy tam jest pasek czy lancuszek rozrzadu i jak czesto go wymieniac. i drugie pytanie nie wiem jakim olejem silnik byl zalany.... jaki w tym przypadku olej mam zastosowac przebieg auta 138tys

z gory serdeczne dzieki :norty: :jawdrop:

joke12
Opublikowano
witam wszystkich zyczliwych. od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem e46 320d '01 wszystko jest super tylko mam dylemat czy tam jest pasek czy lancuszek rozrzadu i jak czesto go wymieniac. i drugie pytanie nie wiem jakim olejem silnik byl zalany.... jaki w tym przypadku olej mam zastosowac przebieg auta 138tys

z gory serdeczne dzieki :norty: :jawdrop:

1/lancuch

2/ pelen syntetyk...marke ty wybierasz....zalecany Castrol polecany Mobil

zobacz....http://www.castrol.com/castrol/castrolhomepage.do?categoryId=3175.

.....http://www.mobil.pl/Poland-Polish/LCW/HomePage.asp.

Opublikowano
wielkie dzieki za odp. w takim razie jezeli lancuch to wiem ze wymienia sie go rzadziej o ile w ogóle....?!! :roll:
joke12
Opublikowano
z lancuchem nic nie robisz no chyba ze zacznie ci dzwonic itp
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Przy 200 tyś warto skontrolować stan złużycia łańcucha...

BMW M3 COUPE i AUDI RS 4

Było E-36 coupe i było by do dziś

gdyby nie ślepi emeryci na drogach.

Jest E-46 ale to już nie to samo ...