Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym podlączyć pod moje oryginalne radio BUISSNES CD uniwersalne gniazdo AUX,a dokladniej chce podlączyc mojego palmtopa jako odtwarzacza MP3.Znalazlem linka gdzie jest opisane to po Angielsku,ale nie zbyt dokladnie,czy ktoś robil cos takiego??

Wiem ze sygnal z palmtopa musze wpiąć w gniazdo od zmieniarki(ktorej nie mam)ale jak zrobic zeby moje radio przelączylo sie na sygnał z AUX bo na panelu radia nie ma nic takiego???

Opublikowano
Gdzieś wyczytałem że nie każde radio CD Business jest przystosowane do obsługi Ipoda. W BMW wystepuje "retrofit" umozliwiajacy podłaczenie takowego. W wiem tez że mozna podłaczyć coś innego niż Ipod, ale nadal musi być radio z obsługą AUX - wtedy przycisk ob "SCAN" musi mieć napis "MODE" nie CD. Ale nie jestem na 100% pewien. Wyczytałem to na jakimś amerykańskim forum...

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Jesli masz racje to moje radio ma wlasnie napis SCAN a nie MODE i nic z tego,wiec nie ma sterowania zmieniarką???
Opublikowano
Jesli masz racje to moje radio ma wlasnie napis SCAN a nie MODE i nic z tego,wiec nie ma sterowania zmieniarką???

Ma być MODE zamiast CD, obok SCAN. Pokaż radio :)

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Wiesz co z moim angielskim nie jest tak dobrze jak u ciebie wiec jezeli bys mogl w trzech zdaniech powiedziec co dowiedziales sie z tych trzech linkow byl bym bardzo wdzieczny...