Skocz do zawartości

PROBLEM Z OBROTAMI E36 320I AUTOMAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM WSZYSTKICH MANIAKOW TEJ PIEKNEJ MARKI BMW MAM PROBLEM Z OBROTAMI W MOJEJ BUNI NA ZIMNYM SILNIKU CHODZI PIEKNIE COPRAWDA NIEMA SSANIA ALE WYCZYTALEM NA FORUM ZE BMW NIEMA SSANIA.PRZECHODZI MI ODRAZU PO ODPALENIU 700/800 I TAK ZOSTAJE.ALE NIE W TYM RZECZ,NAJWIEKSZA SPRAWA KTORA MNIE MARTWI TO SA OBROTY NA ROZGRZANYM SILNIKU NA "N" JEST WPORZO JAK TYLKO WRZUCE "R" LUB "D" NA POSTOJU OBROTY SPADAJA DO 200/300 AUTO SIE TRZESIE I WRACAJA DO 700/800 I TAK ROBI CO POSTOJ NP. NA SWIATłACH JUZ NIEMAM SIL WYMIENILEM CZUJNIK TEMPERATURY WODY,FILTR PALIWA,SONDE LAMBDE,WEZYKI POSPRAWDZALEM,WYCZYSCILEM SILNIK KROKOWY,BYLEM NA KOMPIE I POKAZALO ZE JEST WSZYSTKO SI PROSZE POMOZCIE BO NIEWIEM CO MAM ZROBIC POZDRAWIAM :modlitwa: :modlitwa:JESZCZE TAK MYSLE CZY TO MOZE USZCZELKI NA KOLEKTORZE SSACYM CO MYSLICIE
Opublikowano
witam doszedłem prawdopodobnie wymienilem dzisiaj swiece jedna z nich byla cala w oleju prawdopodobnie uszczelka strzelila ale autko chodzi o niebo lepiej .jezdzilem w korku dzisiaj i na zadnych swiatlach nie spadly obroty .Niewiem czy swiece maja cos wspolnego z obrotami ale cieszy mnie to ze autko chodzi pozdrawiam