Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje auto odmawia posłuszeństwa... Napoczątku zaczął kichać(strzelać), łącznie z tym, że działo się tak także na benzynie... W końcu przestał jeżdzić. NIe odpala, łapie delikatnie, ale nie odpala na dobre. Może ktoś jest w stanie mi pomóc.
Opublikowano

Nie ten dzial. Na poczatek poszukaj troche na forum.

Sprawdz swiece, przewody, kopulke, dolot (czy nie lapie lewego powietrza), cewke zaplonowa.

Opublikowano

Twoj tytul pota "nie odpala..." = usterka, nie nadaje sie do tego dzialu. Spalanie & paliwa alternatywne to nie to samo Mechanika, elektryka...7er

Moje auto odmawia posłuszeństwa... Napoczątku zaczął kichać(strzelać), łącznie z tym, że działo się tak także na benzynie... W końcu przestał jeżdzić. NIe odpala, łapie delikatnie, ale nie odpala na dobre. Może ktoś jest w stanie mi pomóc.

To Ty przemysl co piszesz. Nigdzie nie padlo slowo GAZ, LPG. A to, ze strzela i nieodpala na benzynie to nie wina gazu.