Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam swiezutko kupiona e34 525 tds z 92roku automat chcialbym wymienic olej w automatycznej skrzyni i w tylnym moscie co ile km wykonuje sie taki zabieg i jaki olej bedzie najlepszy(przebieg tylko 120000 pewny auto od niemca u ktorego pracuje)i jeszcze o oleju silnikowym kupilem sobie ksiazke i tam napisali ze w tds olej silnikowy trzeba wymieniac co 7500km? :modlitwa:
Opublikowano
mam swiezutko kupiona e34 525 tds z 92roku automat chcialbym wymienic olej w automatycznej skrzyni i w tylnym moscie co ile km wykonuje sie taki zabieg i jaki olej bedzie najlepszy(przebieg tylko 120000 pewny auto od niemca u ktorego pracuje)i jeszcze o oleju silnikowym kupilem sobie ksiazke i tam napisali ze w tds olej silnikowy trzeba wymieniac co 7500km? :modlitwa:

edi122

Zanim zapytasz - POSZUKAJ!..wymiana oleju :mrgreen:

Opublikowano
nie masz co się obrażać bo ten temat jest czsto omawiany i właśnie nie dawno szerokoopisywany przez forum, ja mam tds ale model e 39 u mnie oleju w skrzyni biegów oleju nie wymienia się a do silnika leje castrol long life 5w-30 pełny syntetyk i wymieniam jak zielone kontrolki gasną to jest około 17000