Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sie spytać gdzie najlpiej załozyć gaz. Chcialem przeznaczyc na to gora 3 000. Tylko chcialbym aby owa instalacja byla zlozona profesjonalnie i aby taki sam byl serwis. Z góry dziękuje jeśli ktoś da mi sprawdzone namiary. Zaznaczam ze jestem z warszawy. Ile wogole mniej wiecej pali 325 93' M50. Dopiero go kupilem a raczej pryzwiozlem z niemiec. Wiec jedynie gdzie nim jezdilem to krotka jazda probna i przeglad. nie ma gdzie bez tablic a na nie muse jeszcez poczekac pare dni.

Pozdrawiam

Opublikowano
Temat gazu napewno był już wielokrotnie poruszany na forum. Tez jestem od niedawna posiadaczem BM-ki 325 z silnikiem M50. Kolektory są z tworzywa sztucznego i dobra instalacja do takiego silnika będzie kosztowała około 4000zł. Osobiście odradzam gaz! Przy spokojnej jeździe można zejść w mieście do 12l, tak słyszałem od wielu użytkowników BM-ek z tym silnikiem. Ja jeździłe po mieście na krótkich odcinkach (zima - zimny silnik), dużo stałem w korkach, a na prostych nie żałowałem gazu (naprawdę!!) i spaliła mi 17l co uważam za niezły wynik!! Naprawdę odradzam gaz w taki aucie. Jeśli miałbym jeździć ekonomicznie to osobiście kupił bym diesla. :)

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.