Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowiem Prosze o rade odnoście tylnego zawieszenia

Wyobraźcie sobie poszedłem do sklepu i poprosiłem wszystkie tuleje i jeden wachacz prawy tył ten prosty i gośc nie zabardzo umiał mi powiedziec co ja mam kupic

Wiec zwracam sie z Prośbą aby ktoś mi wypisał jakie tulrejki i jakie gumy tam ida abym temu idiocie powiedział o co mi chodzi

Chce komplet na tył prawy wszystko oprucz górnego wachacza teego krzywego bo go wymieniłem

Serdecznie dziekuje panowie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ty tak myslisz i zazwyczaj kazdy logicznie tak mysli, ale wiekszosc klientów wchodzi do sklepu i chce wahacz lewy tył. Nikt Ci nie doda ze przedni. Za klientem nie nadązysz. Tu upatruję brak porozumienia kolegi sprocet23 ze sprzedawcą. generalnie polecam zmianę sklepu, jesli w zaden sposób nie mozna było sie dogadać. Nawet jak gosc mu juz sprowadzi czesc to i tak jakies siano. Skoro nie ma pojecia jak znaleźć wahacz, to nalezy przypuszczac ze nie wie który jest cos warty.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
prawda jak typ nieiwe o co chodzi to jest nie kapetetny !!

Mało tego! Moze być jeszcze nie KOMPETENTNY!! :mrgreen:

Bandite Motor Wagen