Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich mam problemik z kolem dwumasowym do e32 prsze podajcie adres do goscia z poznania slyszalem ze on to regeneruje
Opublikowano

Od razu Ci mówię daj sobie spokój z regeneracją ... po prawie rocznej walki dopiero od zeszłego tygodnia mam to za sobą .

Ja dwa razy niepotrzebnie utopiłem kase . Rozmawiałem z człowiekiem , który się zajmuje regeneracją ... prawie każde koło da sie jako tako zrobić ale nie to od M30 , a jeżeli juz to porządna regeneracja bedzie kosztować min 1500zł i to nadal nie będzie to . Wszystko inne będzie leczenie syfa pudrem .

Nowe do M30 występuje tylko w oryginale i kosztuje około 5000zł .

Ale ... i teraz dobra wiadomość . Doszedłem do tego , że w rocznikach 86-88 montowano zwykłe jednolite zamachowe zamiast dwu-masówki . Wymaga to jedynie lub aż innego typu sprzęgła .

W każdym bądz razie ja to u siebie wstawiłem i chodzi to jak tralala . Zapominasz o problemie bo zamachowe jest jednolite i tam się nie ma co zepsuć . Przy okazji auto wyrażnie lepiej się wkręca bo zamachowe jest o prawie połowe lżejsze od dwumasówki .

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
Nowe do M30 występuje tylko w oryginale i kosztuje około 5000zł .

Witam, z tego jak ja kiedyś potrzebowałem koło do M30 to w ASO mi powiedzieli ze 2400-2500zł!

Opublikowano
dokładnie 5300zł ... mam informacje z pierwszej ręki . Upewnij się .
marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz