Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich fanow bmw :D mam pytanie chce wymienic caly uklad wydechowy poczawszy od kolektora przez strumienice i tlumik koncowy, czy ktos mi moze doradzic jak, lub gdzuie to zrobic i czy ktos cos takiego wogole robil :)) a i jeszcze jedno czy ktos wie gdzie mozna przerobic kolo zamachowe? :D

dzieki wielkie

Opublikowano
witam wszystkich fanow bmw :D mam pytanie chce wymienic caly uklad wydechowy poczawszy od kolektora przez strumienice i tlumik koncowy, czy ktos mi moze doradzic jak, lub gdzuie to zrobic i czy ktos cos takiego wogole robil :)) a i jeszcze jedno czy ktos wie gdzie mozna przerobic kolo zamachowe? :D

dzieki wielkie

el-tec

el-tec zrobiony pod auto potrafi czynic cuda

:twisted:

Opublikowano

dzieki wielkie

el-tec

el-tec zrobiony pod auto potrafi czynic cuda

robiles cos takiego w swoim aucie? tlumik tez el-tec? chce uzyskac troche mocy przez to :) dzieki

Opublikowano

znajomy zrobil to w ///M3 E-36 dało troszke konikow i piekny dzwiek

Opublikowano
dzieki wielkie a jeszcze jedno pytanie mam, bo to jest tak najperw idzie katalizator, potem jeden tlumik i na koncu rowniez tlumik ktory zastapie sportowym , a co zrobil z tym tlumikiem po srodku, zrboiol z niego "puche" czy poprostu wyrzucil i wstawil rure. dzieki :cool2:
Opublikowano
dzieki wielkie a jeszcze jedno pytanie mam, bo to jest tak najperw idzie katalizator, potem jeden tlumik i na koncu rowniez tlumik ktory zastapie sportowym , a co zrobil z tym tlumikiem po srodku, zrboiol z niego "puche" czy poprostu wyrzucil i wstawil rure. dzieki :cool2:

na początku piszesz od całym układzie od kolektora...teraz tylko że wymiensiz końcowy... ? to jak w końcu...

jak całkowity ... to od poczatku do końca... jak tylko końcowy to należało by zostawić ten porpzedni.. bo z jedną puchą to bedzie za głosno.. i może byc zły rezonans

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
uklad caly chce wymienic, tylko chcialem sie dowiedziec co z tym tlumikiem po srodku wyminic zostawic, jesli wymienic to na co? o to mi chodzi. dzieki, niechce wymieniac samego koncowego tlumika bo na mocy nic mi neie pojdzie :) a liczy sie moc :)