Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Slabo mi sie na obroty wkreca i mysle za jak wymienie przeplywomierz powietrza to bedzie ok? Bo tak jak by mocy niemiala.... e39 525 tds 97r
Opublikowano
to moze zacznij najpierw od sprawdzenia stanu filtra powietrza :8) ja tak kiedys mialem w tds wymienilem filterek i spokoj :mrgreen: ale jedz do mechanika niech ci zdiagnozuje co i jak bo rzeczy odpowiedzialnych za przyspieszenie jest kilka :jawdrop: i jak tak zaczniesz wymieniac wszystko to ......zalezy jak z kasa stoisz :D ale jak bedziesz kupywal przeplywke to tylko nowa nie uzywana :nienie: ja sie dalem skusic nauzywke pochodzila pol roku i kaplica dale 500 zl pozniej kupilem za 350 bestia nie gadala jak powinna i tak sie meczylem nastepne pol roku i w tamtym tygodniu nabylem nowa 890 zl po kolezensku bo normalnie 1200 ale rok gwarancji a ile stracisz na podlaczanie do kompa :cry: jezdzenie do innego mechanika itd itd itd raz a dobrze i spokoj tym bardziej zeod przeplywki w duzej mieze zaleza osiagi auta . ajest to czesc ktora zuzywa sie tak miedzy 100 -130 tys kilometrow i co tyle trza ja wyminiac tylko nikt tego nie robi :naughty: oprucz mnie osiagi musza byc bo ulica to walka :twisted2: :clap:
Opublikowano
to moze zacznij najpierw od sprawdzenia stanu filtra powietrza :8) ja tak kiedys mialem w tds wymienilem filterek i spokoj :mrgreen: ale jedz do mechanika niech ci zdiagnozuje co i jak bo rzeczy odpowiedzialnych za przyspieszenie jest kilka :jawdrop: i jak tak zaczniesz wymieniac wszystko to ......zalezy jak z kasa stoisz :D ale jak bedziesz kupywal przeplywke to tylko nowa nie uzywana :nienie: ja sie dalem skusic nauzywke pochodzila pol roku i kaplica dale 500 zl pozniej kupilem za 350 bestia nie gadala jak powinna i tak sie meczylem nastepne pol roku i w tamtym tygodniu nabylem nowa 890 zl po kolezensku bo normalnie 1200 ale rok gwarancji a ile stracisz na podlaczanie do kompa :cry: jezdzenie do innego mechanika itd itd itd raz a dobrze i spokoj tym bardziej zeod przeplywki w duzej mieze zaleza osiagi auta . ajest to czesc ktora zuzywa sie tak miedzy 100 -130 tys kilometrow i co tyle trza ja wyminiac tylko nikt tego nie robi :naughty: oprocz mnie osiagi musza byc bo ulica to walka :twisted2: :clap: