Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich użytkowników bmw e-39. mam pytanie czy ktos wie jak załączyć webasto :roll: :( :( :shock:
Opublikowano
witam wszystkich użytkowników bmw e-39. mam pytanie czy ktos wie jak załączyć webasto :roll: :( :( :shock:

poczytaj.. :reading2: tu..http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=63315&highlight=..

i uzyj opcji szukaj a znajdziesz...duzo tematow na ten temat :duh:

Opublikowano
Jezeli w aucie masz tylko opcje dogrzewanie silnika to webasto winno włączac sie samo, po uruchomieniu silnika, pracuje do momentu gdy silnik osiagnie normalna temperature. Jesli chcesz miesc dogrzewanie wnetrza to mozesz odblokowac webasto dobrym komputerem diagnostycznym. Musisz miesc jeszcze radio z Midem albo Navi aby moc tym sterowac. Z ktorego roku masz auto, jeśli w okolicach 2002roku i wczesniej to powinno dac sie odblokowac bez problemu. Pozniej jakos pod koniec 2002roku ponoc pozmieniali cos w ukladzie webasto, uniemożliwiając w ten sposob odblokowanie funkcji dogrzewanie wnetrza.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
autko mam z 99r i zeczywiscie tak jest jak odpalam silnik włącza się webasto dzięki za podpowiedz :P