Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Problemem jest zarowka od komputera. A w zasadzie jej brak. Ostatnio czesto przygasal mi komputer. Postanowilem go wyciagnac i pogmerac :mrgreen: z ta zarowka. I co... Okazalo sie ze z jednej strony ten lut sie oderwal i to przez to zarowka nie dzialala. Ale teraz jej wogole nie ma (niechcacy ja wyrwalem z tej oprawki). Pytanie docelowe. Gdzie i za ile mozna kupic ta zaroweczke? Bardzo dziekuje za zaiteresowanie. :cool2:
Opublikowano
Witam. Problemem jest zarowka od komputera. A w zasadzie jej brak. Ostatnio czesto przygasal mi komputer. Postanowilem go wyciagnac i pogmerac :mrgreen: z ta zarowka. I co... Okazalo sie ze z jednej strony ten lut sie oderwal i to przez to zarowka nie dzialala. Ale teraz jej wogole nie ma (niechcacy ja wyrwalem z tej oprawki). Pytanie docelowe. Gdzie i za ile mozna kupic ta zaroweczke? Bardzo dziekuje za zaiteresowanie. :cool2:

w sklepach lub CPN...groszowa sprawa :duh:

Opublikowano
Widze ze masz e-46. Ale czy jestes pewnien ze to zwykla zarowka? Bo wg mnie ona jest specjalna (sama zarowka moze i jest normalna ale reszta to juz jest sprawa BMW). I chyba moznaby kupic taka zarowke z oprawka? Bo ta zarowka ma dolutowane jakies blaszki specjalnie odbrane do wielkosci oprawki.
Opublikowano
Widze ze masz e-46. Ale czy jestes pewnien ze to zwykla zarowka? Bo wg mnie ona jest specjalna (sama zarowka moze i jest normalna ale reszta to juz jest sprawa BMW). I chyba moznaby kupic taka zarowke z oprawka? Bo ta zarowka ma dolutowane jakies blaszki specjalnie odbrane do wielkosci oprawki.

jak masz ta oprawke to wez ze soba...sa 2 rodzaje oprawek...przy jednych styki sa od gory /jak wkladasz oprawke/ w drugich od dolu...i to ta roznica...oprawki i zarowki sa typowe...nie wiem czy mnie zrozumiales,,jak znajde fotki to przesle...nie wiem jakie sa u ciebie bo nie rozbieralem jeszcze :duh:

Opublikowano
Nie no rozumiem. W e-36 jak zakladam oprawke to te blaszki zaginaja sie do gory. Wiec mowisz ze kupie to raczej w kazdym sklepie z akcesoriami samochodowymi?
Opublikowano
Nie no rozumiem. W e-36 jak zakladam oprawke to te blaszki zaginaja sie do gory. Wiec mowisz ze kupie to raczej w kazdym sklepie z akcesoriami samochodowymi?

najlepiej wyciagnij druga i bedziesz mial na wzor... :duh: nie wiem jak ci inaczej wytlumaczyc :?: dlatego ci tlumacze ze sa 2 rodzaje...zalezy od plytki drukowanej...w innych samochodach tak samo jest nie wiem jak w twoim ale sam dales odpowiedz :cool2: w niektotych CPN tez maja..to sa typowe zarowki z oprawkami :duh:

Opublikowano
spoko spoko... Tylko czemu tyle tych " :duh: "? Co do "innych samochodow" to nie mialem okazji rozbierac deski rozdzielczej. :norty: Wiec nie mialem pojecia ze zazwyczaj te zarowki sa wlasnie z oprawkami dostepne w zwyklych sklepach. :worried: Szczerze to myslalem ze to jest jakas czesc dostepna tylko przez serwis BMW. No ale jesli tak mowisz... W poniedzialek zachaczam o sklep i szukam. :) Dzieki.