Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich!!

Właśnie mam juto jechać ją obejrzeć

http://moto.gratka.pl/tresc/bmw-525-d-2-5-diesel-7953995.html?w=cf8011618c526de9&s=6

i dlatego pytanie; czy może już ktoś je oglądał i może powie mi coś na jej temat. Przez telefon jak zwykle wszystko wygląda pięknie :)

dosyc uboga wersja..co do zdjec nic nie daja jak sam nie zobaczysz na oczy..zdjecia przeklamuja..ja tez podalem zdjecia na forum i bylo dobrze po przejechaniu 400km.w jedna strone okazalo sie na miejscu wielkie g :cry2: :cry2: :cry2:

Opublikowano

M pakiet nie kompletny; Sprzedający podaje cenę 43,5 tys. do negocjacji, a potem w opisie dodatkowym podaję 47 tys.

5-letni diesel z przebiegiem 203 kkm, ale sprowadzony? Daj znać jak tam po oględzinach.

Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano

a więc co ja mogę powiedzieć??!! Dokonałem zajebistego ZAKUPU!! naprawde jestem w niebo wzięty. Wszystko jest perfect. Auto sprowadzone rok temu na zamówienie z niemiec, wszystkie przeglądy i faktury także te z polski ok. Jak wsiadłem to nie chciałem wysiąść. i tak już w niej zostałem :)

Pzdr