Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam moj ojciec ma E34 combi i ma taki sam problem z centralnym zamkiem jak ja w e36 tyle ze u siebie znalazlem ten problem i rozwiazalem go bo byly to zalamane przewody wchodzace do klapy bagaznika. powiedzcie gdzie w e34 combi szukac przyczyny :?: :?: :?:
Opublikowano
Musisz wyregulwac jeden z mechanizmow w któryś z drzwi - przesunac go w lewo badz w prawo - mialem to samo - poporstu dzwignia chce sie zamknąc ale wraca bo czuje opór - przynjamniej ja tak miałem
http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano
Może to też oznaczać koniec siłownika...Ale zacznij od prostszych rzeczy-tak jak pisze katar14.Ew może też być wyrobiony cypel w drzwiach(znam taki przypadek ze właśnie taka pierdólka to powodowała).
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
U mnie to samo było spowodowane przepaleniem sie bezpiecznika pod tylną kanapą. Nie wiem gdzie jest on usytuowany w E36 ale od tego zacznij. w E34 jest obok modułów sterujących tak zwanych kaset...
Bandite Motor Wagen