Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam,mam taki kłopot,ostatnio zaobserwowałem że autko nie chce odpalać.Paliwo nie dochodziło,pompka nie pompowała paliwa.Wyjołem ją i podączyłem pod akumulator a ona stoi,począsłem ją i zadziałała.Czy to oznaka że nadszedł jej koniec?Czy można coś jeszcze zrobić?Jak to koniec to czy pompki z allegro za 130zł.to dobry pomysł?
Opublikowano
tez mialem walnieta pompke i nie polecam zamiennikow wiem to z doswiadczenia takze kupilem zamiennik za 140zl i po 2 tygodniach po pompce. kupilem oryginalna bosch i lata zajebiscie. nie polecam kupywac zamiennikow bo to chlam oryginal to oryginal pzdr :twisted2:
Opublikowano

Niestety, ale na własnym portfelu sprawdziłem że pompki z allegro (za 140 pln) sa nic nie warte, moja skończyła sie po 8 miesiącach, jednak nie na wszystkim należy oszczędzać. Kup orginał, bo kto oszczędza ten traci podwójnie.

Pozdrawiam