Skocz do zawartości

wymiana filtra kabinowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moze to glupie pytanie ale wymienilem filter u siebie buni ale gdzies widzialem ze ludzie pisali ze sa 2 filtry .chcialem sie spytac czy to prawda bo swoj wymienilem jak sie otwiera maske to on byl w prawym gornym rogu.w sumie jak kupowalem filtr to musialem kupic dwa to moze jest 2. :mad2:
Opublikowano
moze to glupie pytanie ale wymienilem filter u siebie buni ale gdzies widzialem ze ludzie pisali ze sa 2 filtry .chcialem sie spytac czy to prawda bo swoj wymienilem jak sie otwiera maske to on byl w prawym gornym rogu.w sumie jak kupowalem filtr to musialem kupic dwa to moze jest 2. :mad2:

w e-39 sa dwa ...po prawej i po lewej stronie ....zobacz tu jak jest u ciebie..http://bmwfans.info/original/

Opublikowano
  • Autor
dziekij zbigniewst sprawdzilem i z tego co widze jest jeden pozdrawiam :mrgreen:
Opublikowano
  • Autor
piotr1812 to gdzie 2 idzie ?? :cry:
Opublikowano
  • Autor
czyzby w lewym gornym rogu ??ale tam sprawdzalem i tam nie ma zadnego filtra kabinowego.moze ktos wyjal i nie wymienil??? piotr1812 powiesz gdzie jest ten drugi ??
Opublikowano
czyzby w lewym gornym rogu ??ale tam sprawdzalem i tam nie ma zadnego filtra kabinowego.moze ktos wyjal i nie wymienil??? piotr1812 powiesz gdzie jest ten drugi ??

Filtry sa dwa i basta - patrz tu:http://images34.fotosik.pl/53/bf58c7c31c021de4m.jpg

Opublikowano
przeczytaj PM.....napisałem Ci już.....a kolega jeromer dołączył gustowną fotkę :lol:
Opublikowano
  • Autor
dziekij chlopaki :D za pomoc .jeromer ja tam po lewej stronie patrzalem i nie ma filtra ale wiecie lepiej tzn moze tak pewnie poprzedni wlasciciel cos z tym zrobil i dlatego nie ma filtra dzisiaj wloze go ;)) jeszcze raz dziekuje i milego weekendu zycze
Opublikowano
potwierdzam są na bank dwa niedawdno w swojej wymieniałem własnie te dwie sztuki
Opublikowano
  • Autor
wymienilem :lol: dziekij chlopaki za porade :D a moje 2 filtry kosztowal 23 funty .pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
co jaki czas nalezy wymieniac fitr kabinowy??
Opublikowano

według wskazań komputera serwisowego

hej

Opublikowano
według wskazań komputera serwisowego

hej

no dobrze ale nasze modele samochodu się troszkę różnią i nie jestem pewiem czy mój komputer także pokaże coś takiego jak wymiana filtra kabinowego.