Skocz do zawartości

gdzie w wwie czesci CORTECO (koło pasowe e46 320d)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy ktos wie gdzie w warszawie dostane czesci firmy CORTECO? konkretnie chodzi o koło pasowe do e46 320d.

Na razie znalazlem tylko na allegro

http://allegro.pl/item270023618_kolo_pasowe_bmw_e39_e46_318_320d_dobra_cena.html

a zalezy mi na czasie...ewentualnie jakieś inne w sensownej cenie?

Pozdr

poszukaj na google firmy internetowe....

Opublikowano

hmm no dzieki, jedna z tych firm jest z warszawy choc nic nie piszą o produktach Corteco, ale zadzwonie jutro zapytam.

Wysyłkowych sklepów chce uniknąc bo za dlugo by czekac - uziemnione auto na pare dni

Zbir
Opublikowano
hmm no dzieki, jedna z tych firm jest z warszawy choc nic nie piszą o produktach Corteco, ale zadzwonie jutro zapytam.

Wysyłkowych sklepów chce uniknąc bo za dlugo by czekac - uziemnione auto na pare dni

czemu uparles sie na te firme....a co do sklepow...dzis wysylaja jutro masz...

Opublikowano
nie uparlem, pisalem ze moze byc inne w sensownej cenie. Z wysyłką to nie tak prosto - dzis placisz jutro wplywa na konto, pojutrze wyslą, potem weekend, poczta przetrzyma, listonosz awiso nie dostarczy i tydzien mija. Juz to nie raz przerabialem... :roll:
Zbir
Opublikowano
nie uparlem, pisalem ze moze byc inne w sensownej cenie. Z wysyłką to nie tak prosto - dzis placisz jutro wplywa na konto, pojutrze wyslą, potem weekend, poczta przetrzyma, listonosz awiso nie dostarczy i tydzien mija. Juz to nie raz przerabialem... :roll:

jak porzadna firma to ci przysla za pobraniem serwiskiem...tak robie i nie mam problemu..2dzien sie pytasz ja bym mial juz w domu....