Skocz do zawartości

Prosze o rade w sprawie dystansow do E36 Compact

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem ze temat byl juz walkowany, bo czytalem kilka watkow na ten temat. Chcialbym jednak jeszcze raz zapytac konkretnie. czy dobrze bedzie jak zaloze dystanse tylko na tylna os ??

Sa to dystanse firmy H&R 30mm czyli 6cm poszerzenia tylnej osi. Prosze o wyczerpujaca odpowiedz na (+) jak i na (-)

Dziekuje z gory.

Opublikowano
Witam.

Wiem ze temat byl juz walkowany, bo czytalem kilka watkow na ten temat. Chcialbym jednak jeszcze raz zapytac konkretnie. czy dobrze bedzie jak zaloze dystanse tylko na tylna os ??

Sa to dystanse firmy H&R 30mm czyli 6cm poszerzenia tylnej osi. Prosze o wyczerpujaca odpowiedz na (+) jak i na (-)

Dziekuje z gory.[/quote

poco chcesz dystanse zakladac... :?: nie lepiej kupic odpowiednie felgi.. :?:

Opublikowano

Myslalem o felgach ale narazie brak kasy. I pomijajac kupno felg, co myslicie o tych dystansach po 30mm na strone i tylko na tylna os ??

Dodam jeszcze ze mam dwie pary kol jedne to zimowe 6" stalowe felgi z oponami 185/65/15 a drugie letnie 7" alufelgi z oponami 205/60/15

I jeszcze jedno pytanie czy jak bym jednak zalozyl te dystanse do tych letnich kol to moga ocierac o ranty nadkola ??