Skocz do zawartości

uszkodzony zamek,wkladka w E36 compact,jak to zrobic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam klubowiczow,mam klopot z zamkiem w drzwiach e36 compact nie da sie przekrecac kluczyka w zamku ani w lewo ani w prawo,prawdopodobnie zostala zuzyta wkladka w zamku....mozna ja wymienic,czy ktos pomoze mi podpowie jak rozebrac sama wkladke ??moze mial ktos podobny klopot?prosze o pomoc z gory dziekuje pozdrawiam jarek.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Miałem taki problem. Pojawiał i nasilał się w deszcz i niepogodę ogólnie (wilgoć) sprawę załatwiło wstrzyknięcie do zamka dużej ilości oliwy. Fakt, lało się potem z wkładki a kluczyk musiałem za każdym razem wycierać w chusteczkę ale problem po kilku dniach rozwiązany.
Opublikowano
witam klubowiczow,mam klopot z zamkiem w drzwiach e36 compact nie da sie przekrecac kluczyka w zamku ani w lewo ani w prawo,prawdopodobnie zostala zuzyta wkladka w zamku....mozna ja wymienic,czy ktos pomoze mi podpowie jak rozebrac sama wkladke ??moze mial ktos podobny klopot?prosze o pomoc z gory dziekuje pozdrawiam jarek.

Nie bardzo rozumiem - to jaka jesrt recepta autora na problem?

PawełH