Skocz do zawartości

HEEEELLLPPP zwariuje bez radia!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto z kolegow chce mi pomoc i przetestowac professional cd u siebie w samochodzie?? (do moderatora > pisalem juz w dziale audio ale nikt nie odpowiadal.... pozatym ten dzial odwiedza wiecej forumowiczow wiec moze ktorys sie zlituje) radio sie nie wlacza... wciaga plyty i slychac ze chodzi ale nie ma dzwieku i nic sie nie wyswietla na bc... chce sprawdzic czy problem tkwi w radio czy w instalacji ktos cos spieprzyl... wszystko wskazuje ze wczesniej bylo tam bussines cd z okraglymi pinami... teraz mam takie prostokatne... chce wyjasnic pare spraw m.in czy moje radio dziala i czy bede z czystym sumieniem (ewentualnie) zamienic sie z kims albo odsprzedac je komus i kupic odpowiednie do mojego modelu... szukam pomocy w okolicach warszawy.. najlepiej od strony pruszkowa

:search: - nic mi nie pomoglo

:mad2: - nie chce kupowac bumboxa na baterie :lol:

ewentualnie moze ktos zna jakis warsztat caraudio specjalizujacy sie w bmw kolo wawy??

Opublikowano
ja odkąd zamontowałem cb prawie przestałem słuchać radia tobie radzę to samo przez cb pogadasz posłuchasz umówisz się z jakąś blondynką na kawę i zapomnisz o radiu :mrgreen:
Opublikowano

podjedź kolego do BasTonu w Brwinowie... warsztat specjalizujący się w Car Audio.. Robert we wszystkim ci pomoże, sprawdzi, zrobi...

Polecam, zawsze tam jeżdzę montować audio

Opublikowano
:duh: w bastonie wlasnie moje radio lezy sobie spokojnie i czeka az jakas becia przyjedzie z podobnym radiem by przetestowac moje radio! Ja wlasnie pomagam p. Robertowi i staram sie znalesc kogos kto ma podobne radio tzn bussines albo professional... rowniez polecam baston .... dalej w kropce jestem....