Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Mam problem z dogrzewaniem silnika, przestało działać:( Zastanawiam sie co może być przyczyna. Na dworzu prawie 0stopni a silnik zimny. Zastanawiam sie czy upgrade softu do navi moze miec jakis wplyw, ale chyba nie. Macie jakies pomysł co sprawdzic, ewentualnie moze polecie jakis speców od tego w Warszawie??

Aaa i sprawdzałem bezpieczniki, z tego co sie orientuje ze sciagawki to jest bezpiecznik 20ty i duzy 76 ale nie wiem gdzie go można znaleść. W schowku takiego o numerze 76 nie ma. Wiecie gdzie sie znajduje?

Opublikowano

ooo, widze mnóstwo odpowiedzi:) hehe

Jednak działa! Ale nie wiem do konca czym spowodowane jest jego włączanie i wyłączanie się. Przedchwila uruchomilem silnik aby wstawic auto do garazu. Silnik był rozgrzany tak do około 1/4 skali, czyli ponad niebieska kreske, a grzanie i tak chodziło. Rano jak czasem autko stoi całą noc na dworzu to odpalam je na zimnym silniku, wskazowka temp na samym dole, nic nie grzeje:( Jak to wkoncu jest z tym dogrzewaniem??