Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam takie pytanko, czy ktoś z Was przyciemniał kierunkowskazy z przodu z boku i z tyłu w BMW E46 i ma zdjęcia? pytam ponieważ myślę tak u siebie zrobić, wcześniej i innym aucie zmieniłem kierunki na clery i mi parowały słaba jakość dlatego myślę o przyciemnieniu. Jak ma ktoś fotki to proszę o zapodanie. :roll:
WIELE SERC, JEDNO BICIE, BMW PONAD ŻYCIE
Opublikowano
jesli chcesz przyciemnic spray'em lub folia to calkowicie odradzam.wyglada to tandetnie i z bety zrobi wioske,po drugie slabo kierunek swieci,po trzecie dowod masz zabrany przy jakiejkolwiek kontroli policyjnej (pamietajmy ze policja oprocz zabrania dowodu dodatkowo moze walnac mandat od 20-500zl za poruszanie sie pojazdem w niewlasciwym stanie technicznym).polecam oryginalne dymione kierunki (jak juz chcesz przyciemniane) z homologacja dostepne na allegro.lepiej odzalowac pare zlotych zeby autko sie prezentowalo ...
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
no niestety u nas nie jest tak jak u was jeszcze ale byc moze za kilka lat to sie zmieni?! :8)
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."