Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam:)...kto wie z kolegów jak podłączyc zasilanie do odtwarzacza DVD?...znaczy sie w które miejsce podpiąć w bagażniku żółty i czerwony kabelek aby nei ciągnąć do stacyjki? i gdzie najlepiej zrobić mase{czarny}? :roll:
Opublikowano

podlaczam sie pod temat. Mam dvd i zastanawiam sie jak podlaczyc. Ja chyba wolalbym wyciągnąć dvd do kabiny gdzies z przodu np. w schowku i tam tez chcialbym zasięgnąć 12V do dvd, oraz przewody A/V pociągnąłbym do bagażnika do tunera TV. Gdzie podłączyć się z przodu, zeby po wyjeciu klucza ze stacyjki wszystko zgasło?

a Ty kolego nie zastanawiales sie nad tym zeby dvd zamontowac sobie z przodu?

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
podlaczam sie pod temat. Mam dvd i zastanawiam sie jak podlaczyc. Ja chyba wolalbym wyciągnąć dvd do kabiny gdzies z przodu np. w schowku i tam tez chcialbym zasięgnąć 12V do dvd, oraz przewody A/V pociągnąłbym do bagażnika do tunera TV. Gdzie podłączyć się z przodu, zeby po wyjeciu klucza ze stacyjki wszystko zgasło?

a Ty kolego nie zastanawiales sie nad tym zeby dvd zamontowac sobie z przodu?

Ja wpakowałem DVD pod siedzenie kierowcy,zasilanie ma od radia ciągnołem od bezpieczników.

Opublikowano

ja wiem, tez bym tak wolal. ale mam starsze dvd i cholera wie gdzie jest pilot od niego zaginął w akcji, wiec tylko sterowanie reczne, ale z czasem i tak wymienie na inne bo te nie odtwarza divxów

a skąd najlepiej wziąć 12V w schowku pasazera? tak zeby po wylaczeniu radia odcinało też dvd

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY