Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich.mam pytanie odnosnie nawigacji.mam biznes navi i jakbym chcial zmienic na professional to wystarczylo by zmienic naped i monitor??czy to bardziej skomplikowane ??dziekuje za odpowiedz z gory i zycze milego dzionka :))
Opublikowano

witaj!

widzę ze chcesz sporo zmienić (drugi post) i rada moja taka w E60 jest to bardzo kłopotliwe,drogie i trzeba pracować na nowych częściach

lepiej według mnie zmienić na egzemplarz który ma to co chcesz z z wyposażenia

hej

Opublikowano
dziekij tora z odpowiedz choc wogole nie na temat :) poporstu chialem znac odpowiedz bo moge miec nosnik do professionala niedrogo w pelni sprawne i dlatego z takim zapytaniem :D jakbys mogl mi odpowiedziec to bym byl wdzieczny a swoja droga nie brakuje mi niczego po za tymi dwoma co pisalem a tak naprawde tylko navi ktora mam tylko strzalki a chcialbym miec kolorowy ekran .dziekij za odpowiedzi z gory
Opublikowano

Witam

tak jak tora wspomianiał w nowych autach BMW łacznie z E60 radia wyswietlacze i inne podzespoły są "sparowane" z danym egzemplarzem a wiec kiedy bierzesz np radio z innego auta nie będzie chodziło w twoim. W modółach jest zawarty nr VIN auta na stałe. Kupując nowy sprzęt nie ma wpisanego Vinu a się automatycznie sam wpisuje z chwilą podłączenia do auta, Mozna to zrobić ale niestety na nowych częściach z tym ze będziesz musiał dołozyc któraś wiązke kabli

Opublikowano
dziekij bicker za odpowiedz a wiesz moze kto takiego czynu by sie podjal?? w wielkopolsce ??tzn ja pytam orientacyjnie bo w grudniu chyba bede w tym regionie tzn w kaliszu .pozdrawiam
Opublikowano

jak bardzo chcesz to chyba najlepsz opcja to serwis BMW (może taniej bedzie w D) i sugeruje serwis aso bo jak potem samochód będzie pajacował to masz gwarancję i święty spokój na 2 lata

hej

Opublikowano
lub mozesz jeszcze poszukać zakładu elektronicznego w pyzdrach. Chłopaki znają się na rzeczy i napewno również odpowiedzą CI na pytanie czy się da
Opublikowano
bicker no co ja moge tutaj wiecej powiedziec,ty wiesz lepiej bos kumaty ja poczatkujacy i nie wiem co jest piec ;)) dziekij serdecznie pozdrawiam