Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy czytam wasze opinie o e46d i już zgłupiałem sam nie wiem co myśleć o tym autku,chcę kupić 320 136KM wiadomo że 330 184KM to nie ma o czym mówić rakieta(ale wiadoma dużo droższa).Sam mam nogę ciężką! kuzyn ma E36 1.8 też podchodzi pod 140 KM nawet się zbiera ładnie natomiast kolega ma audi A4 2.5 150KM i też niczego sobie.

Czy ktoś porównywał te autka z BERTUNIą E46 320d 136KM

PODOBNE osiągi a może lepsza Bertunia ???? Czy lepiej nie kupywać z tym silnikiem???

POZDRAWIAM !!!! :cool2:

Opublikowano

Witam,

Zalezy ile masz kasy. Jak masz ciezka noge to kup sobie 330d, a jak chcesz zaoszczedzic troszke "zl" to wez 320 (spalanie podobe do 1,9tdi), Napewno nie mozesz porownac audi 2,5 tdi do 320. Audi bedzie szybsze.

Pozdr

BMW "Today, tomorrow, always"
Opublikowano
Mam 30 tyś zdaje sobię sprawę że za tą kasę nie kupię 330,a berta 320 150KM da radę audi. Może śmieszne te porównania ale audi się troszkę najeździłem a BMW nie miałem okazji,więc najprościej mogę sobie to porównać.
Opublikowano

Wiesz ciezko cie teraz przekonywac do bmw skoro nigdy nie jezdzles. Najlepiej wybierz sie na jazde probna gdzies do salonu (mają tez uzywane samochody) i zobacz czy bedze ci "lezala" beta. Ale za te kase polecam ci 320d, chociaz ladna bedzie ciezko dostac w tej cenie.

Pozdr

BMW "Today, tomorrow, always"