Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś wie gdzie można dostać oryginalne amory do E60 z Dynamic drive do E60 530d z 2004. Wymiana w BMW kosztuje ok 5000zł przod i tył. dzieki wielkie za kontakt.
Opublikowano
witam jak ci sie jezdzi na tych dynamicach? mnie strasznie miekko:( nie myslisz o sportowych sprezynach do dynamic?

Hmm to może masz już zużyte zawieszenie? Ja mam dynamic drive i jakoś nie odczuwam że jest za miękko - w sam raz.. W takim razie może włóż zawieszenie M ?

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Jak dla mnie zawieszenie m jest za twarde jak na nasze autostrady, ale co do Ciebie - nie wiem jaki masz gust jeżeli o to chodzi:) Życzę powodzenia w znalezieniu kompromisu:)
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
nio dzieki:) pomysle nad ta e-Mka bo na wiosne wrzucam pakiet od ac schnitzera i chce z 18 zmienic na 19 albo 20 dlatego zawias tez musi byc albo same sprezyny schnitzer tez oferuje sprezyny ale nei wiem czy do dynamica beda ok