Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
witam chcialem sie zapytac czy nikt nie mial czasami w e60 podczas jazdy sygnalu glosowego tzn to jest 2 razy pikanie i koniec ?? ja nie mam pojecia w trasie zdarzylo mi sie to pare razy.nie to ze to mi przeszkadza w trasie ale chcialbym dowiedziec sie co to za sygnal.patrzylem w komputerze pokladowym wszystko gra i podczas jazdy nic sie nie pokazywalo na ekranie. to jest tego typu sygnal jak temperatura schodzi ponizej 3 stopni i wtedy mamy pikniecie jedno.tylko ze tam mam 2 albo trzy juz nie pamietam dokladnie
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
A nie masz ustawionego sygnalizowanie pełnej godziny?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

witam w mojej 5 tylko poprzedniej mialem takie pikanie zawsze 1min przed pełna godzina

2 opcja moze twoja laleczka jedzie za wolna i chce bys jej przycisnałzart

Opublikowano

Mysle ze jest to jak temperatura na zewnatrz spada w okolicach 3stopni-

Nie jestem pewien moge sie mylic ale na 99%jest to o czym pisze.

Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ale jest 3 stopnie i mniej to jest pojedyńczy gong i wyświatla się "śnieżek" na tablicy rozdzielczej i HUD
Opublikowano
Ale jest 3 stopnie i mniej to jest pojedyńczy gong i wyświatla się "śnieżek" na tablicy rozdzielczej i HUD

W E-46 nic sie nie wyswietla.

Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
dziekij chlopaki za odpowiedzi ;))) J 23 to nie temperatura napewno ale dziekij za odowiedz ;))to raczej godzina ;)) teraz juz rozwiazana zagadka przez was chlopaki a raczej przez rufia bo byl 1 :))