Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dwa dni temu kupilem BMW E39 z oryginalnym radiem CD wszystko w nim dobrze dziala ale chce odlaczyc akumulator i tu moja obawa. Czy radio to jest zabezpieczane kodem???? Bardzo prosze o pomoc w papierach od autka nic na temat kodu nie znalazlem a autko jest z Holandii. Jesli jest kod to czy da sie go pozniej odczytac jakims kalkulatorkiem???

Dziekuje za wszelka pomoc i pozdrawiam

PIOTREK

Opublikowano
u mnie po odlaczeniu aku wszystko bylo ok,nie chcialo zadnego kodu-ale pomyslalem o ty dopiero po odlaczeniu akumulatora a nie przed..mi sie udalo, ale z tego co wiem to sa radia z kodem.

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Dziekuje za pomoc koledzy. Coz zaryzykuje choc tez mi nie wyglada na kodowane w koncu ono jest waznym elementem komputera a kodowac komputer pokladowy to wydawalo by sie dziwne....??? Jakby co mam kilka kalkulatorow z numeru fabrycznego to bede dzialal.

Podziekowania i pozdrowienia!!!!

Piotrek

Opublikowano
Dziekuje za pomoc koledzy. Coz zaryzykuje choc tez mi nie wyglada na kodowane w koncu ono jest waznym elementem komputera a kodowac komputer pokladowy to wydawalo by sie dziwne....??? Jakby co mam kilka kalkulatorow z numeru fabrycznego to bede dzialal.

Podziekowania i pozdrowienia!!!!

Piotrek

Radio nie ma nic wspólnego z komputerem, po za tym tylko, że wyświetla z niego dane. Można radio całkowicie wyjąć i wszystko będzie OK.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Witam!

Mieliscie racje radio na 100% NIE MA KODU!!! Mozna bez obaw odpinac akumulator.

Jeszcze raz dziekuje!!!