Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kto mi pomoze kupilem bmw 320d ma zamontowana navigacje i ma z tylu ten caly bajer na cd i co nie odtwarza ani cd ani mp3 czy tylko tam chodzi navigacja ?????? orginalna ??? i czy konieczne jest aby kupic ta kasetke zeby sluchac fajnych kawalkow? ?? pomozcie ???
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam 330 d z navi na płyty bez duzego wyswietlacza i ze zmieniarka w bagazniku.I otóz płytka navi chodzi tylko w kabinie tzn. nie w zmieniarce.Natomiast zmieniarka odtwarza tylko zwykłe CD bez MP3 i muze moge słuchać również gdy płytkę włoże do odtwarzaczaq w kabinie.Moim zdaniem albo kable gdzies nie łączą albo laser sie wypalił.
Opublikowano
a to radio jest na kasety czy na cd wiem ze z tylu jak jest w niektorych modelach to sa dwa bajerki w bagarzniku jednen jest do navi a drugi to zmieniarka wiec jak masz pudelko na jedna plyte z napisem GPS czy cus takiego to po mojemu cd nie bedzie chodzic

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON