Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

prosze o pomoc!!! Mialam kiedys radio bmw reverse rds ale na moich oczach zostalo mi skradzione z auta. Zostala tylko kieszen. Zakupilam wiec takie samo radio na allegro majac nadziej, ze odpadnie mi problem montazu :) Wsadzilam dzis radio w kieszen... nawet dziala, zaswicila sie informacja o codzie i wbilam ten, ktory zastalam napisany na radiu. Widocznie byl zly bo zblokowalo mi radio na dobre. Wyskoczyly same kreski. Czy ktos mógłby mi podac kod do tego radia? Jego nr to BP3836R3883555. Bede bardzooooo wdzieczna. Pozdrawiam Anka.

Opublikowano

Kod do radia to najprawdopodobniej 0106 tak wyliczył kalkulator ale jak sie pojawiły kreski i sie zablokowało to chyba tylko servis ale poszukaj na forum niektórzy twierdzom ze jakiś czas na zapłonie zapalone radyjko i znowu można sie z kodem bawić ale nie wiem bo sie nie orientuje. Poprostu :search:

Pozdrawiam FurikX