Skocz do zawartości

PROBLEM Z KONTROLKA "ABS", i "CZERWONY WYKRZY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CZESC! JA OD NIEDAWNA JESTEM POSIADACZEM bmw 1.8 318 is coupe rocznik 1992 E-36...wszystko bylo good az tu nagle...kontrolka od ABS-u mi sie pali caly czas, malo teko jak zaczalem hamowac to auto mi znasi w lewa strone...(malo babki nie potracilem na przejsciu dla pieszych)...Dzisiaj ostro przychamowalem i zapalila mi sie na chwile kontrolka "CZERWONEGO WYKRZYKNIKA"...??? Co to moze byc? Z ABS-m to sie chyba uporam bo zaczne od bezpiecznikow, zajze pod zegar a jak to nie pomoze to na komputer...nie usmiecha mi sie bo to wersja angielska a tutaj w Anglii to za kompa to od razu chca 50funciakow...trudno jak trzeba to sie odzaluje...ale ten wykrzyknik to mnie juz powoli wkur...!!! Pomozcie mi chlopaki od BEEMEK...? Malo tego szyberdach raz mi sie otwiera od razu a czasami to 20mil jade i dopiero zalaczy? Czy to tylko bezpieczniki? Hmmm...dodam ze autko jest lekko stukniete w prawy/przedni blotnik...mysle ze to moze byc uszkodzony czujnik od kola jesli chodzi o ABS...? Poradzcie cos z tym "WYKRZYKNIKIEM"??? Dzieki!!! :)
Opublikowano
Pomozcie mi chlopaki od BEEMEK

CHOPAKI SA W AGENCJACH TOWARZYSKICH :!: :!: :!: MY JESTESMY MŁODE WILKI :8) :8) :8) :8) :8)

Jedz na kompa i bedziesz wiedzial co nie gra w aucie!!!pamietaj ze to beda dobrze wydane pieniadze i bezpieczniejsza jadza nietylko dla ciebie :D

...mimo staran otoczenia nie udało mu sie zmadrzec...BMW

http://allegro.pl/show_item.php?item=641252496

http://img.userbars.pl/80/15963.png

Opublikowano
sprawdz płyn hamulcowy i przejrzyj hamulce może jakiś wyciek :cool2:
Plynu bylo malo a do tego klocki wytarte!!!!!!!!! I zas 60 funciakow w plecy...i nowy problem ze stacyjka...? O ja pier....damy rade... Pozdro! Dzieki!