Skocz do zawartości

Proszę o pomoc regulacja nawiewów wymieniłem i...........

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Wyjąłem swój miecz bo nie działała regulacja obrotów dmuchawy .Wymieniłem tranzystory te 4 z miecza co nie było wcale takie łatwe ale sie udało wlutowałem nowe IRF 530 posmarowałem je takapastą sylikonową termoprzewodzącą izłożyłem założyłem okazało sieże teznie działa ale jak włączy sie na maxa t odział i jak sietroche ujmie to teżale prawie obroty sienie zmieniają a przed samym maxem przerywa ta kjakoś... Na połowie wyłącza sie cały. Ale okazało sie że akumulator od tefgo prubowanai sie rozłądował troche b osamochód stałjakisczas zostawiłem go na noc ładując .dzisrano sprawdzam i nic juzniue działątylko max. Co mam robic bo juz nie wiem. Słyszałem że jeszcze kondensatorki może wymienic.... Proszęo pomoc :modlitwa:

Siniek ;)

Wynajem aut do ślubu.

http://www.jaguaremdoslubu.strefa.pl/

Opublikowano
witam wyciąg panel sterowania i sprawdź potencjometr, ma mieć takie same wskazania jak te do regulacji ciepłego powietrza,jak będzie dobrze to przejścia od potencjometru do pinów od wtyczki i od wtyczki do miecza jak to wszystko będzie ok to znaczy ze miecz jest do bani