Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mieszkam w UK. Kupilem BMW 520. Nie dzialaja elektryczne szyby, wycieraczki i szyberdach. :cry: Zaden z tutejszych dupnych mechanikow nie umie mi pomoc. Odsylaja mnie wciaz do salonow BMW gdzie koszt naprawy przekracza trzykrotnie wartosc samochodu. :( Mieliscie kiedys podobny problem?? Moze ktos mi cos poradzi. Z gory dziekuje. :wink:
Opublikowano

Bo w UK im sie nie chce nawet klepac aut tylko kupuja nowe, a o naprawach nikt nie slyszal :P

I kupiles taki nie sprawne auto ? ;/

Znajdz jakiegos polskiego elektryka :P Moze nawet tamtejszy powinien wiedziec (predzej niz mechanik, bo to kabelki) zreszta co tam, mechanik tez powinien, jak jest dobry...

a samemu, to odradzam Ci takich zabaw ...

Pozdrawiam
Opublikowano
dzieki za rady sprawdzilem juz wszystkie bezpieczniki ,sa ok wyjalem na szrocie dwa modly pod tylna kanapa i wymienilem w mojej,ciagle cisza,bylem u elektryka nawet nie zajrzal odeslal mnie do serwisu bmw z 90tym rocznikiem auta??? koszt naprawy ok 700 funtow a za auto dalem 1/3 tej kwoty. naprawde nie ma jakiejs oczywistej przyczyny tej usterki wiem ze tylko w polsce ktos to moze wiedziec . z gory dzieki za pomoc.