Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to dziwne ze sie nei znasz a tak osądzasz auto.

po pierwsze masz ksiązke serwisową

po drugie stan auta

po trzecie ASO które ma baze danych o aucie

po czwarte jak nie wierzysz książce to bierzesz numer do serwisów ze stepli i dzownisz do nich i pytasz, mówią wszystko jak leci.

jak jest auto ze nie da sie sprawdzic to nie kupujesz albo ryzykujesz, choc sprawdzic sie da wszystko kwestia tylko czy sie opłaca.

535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano

Ja mam 305 mimo że młodszy a takim "diabłem" jak ten to bym chyba jeszcze więcej jeździł....

..

zapomniałem zapytac? masz go od nowosci? moze ma milion :D z doswiadczenia wiem ze auta któe maja duzo w rzeczywistosci maja 2 razy wiecej :) bo i tak nikt juz nei spawdza.

535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano

Nie mam go od nowości - może i ma milion.... chyba już by nie jeździła :)Ale bardziej jest wiarygodny mój przebieg niż tamten - dwa lata starszy i ma 120 ...

Co do książek - czytałem na jednym z forum (dot Toyoty Celicy, którą wcześniej miałem) jak taką książeczkę w łatwy sposób załatwić.

Opublikowano
Panowie to 1990 rocznik chyba i należy podejrzewać że buda ma inny przebieg, silnik inny, a wnętrze jeszcze inny...grunt jak to wszystko razem się spisuje? Na odległość nie do sprawdzenia. Coś tam się jeszcze gości wypytam, zobaczymy co powiedzą...
Opublikowano
Niestety, goście mi nie podają VIN-u, znalazłem te samą M5 w ofercie w autohandlu z innej miejscowości - też milczą, w internecie ogłoszenie ukazują się od marca...wniosek: odpuszczam temat.
Opublikowano

Tu masz jeszcze jakieś dziwne ogłoszenie tego auta

http://www.peritoauto.it/car_card.php?id=139&foto=3

No i cena 8000 Euro IVA inclusa, chciałem na export bez IVA czyli VATu ale maile i faksy milczą jak grób i tyle, chyba trzeba dzwonić (jak do naszych autohandlów), inaczej się nie da ale nie dzwoniłem bo brałem udział w licytacji eleganckiej 540-ki na ebayu i dzisiaj o 20:30 przegrałem :-( o włos (czyli 505,88 EUR)