Skocz do zawartości

podswietlenie dzwigni w aut.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
takie szybkie pytanie.czy w e34 mam automata mam byc podswietlona listwa ustawien( 234 DNRP) raczki zmiany trybu pracy skrzyni? dzieki
Opublikowano

Siemka;-)

1. To chyba nie ten dział z tym postem...

2. Nie sądze.. ale przynajmniej u mnie te cyferki i literki są zrobionego z tego samego materiału co ta cała plastkiowa obwódka..czyli czarny plastik. Są one jedynie wypukłe. Wiec nie da sie chyba tego podswietlic.. chyba ze u Ciebie jest inaczej?

Nie wiem jak u Ciebie ale jesli cos do skrzyni to ten guziczek od zmiany trybów pracy prowinien sie swiecic.

Btw, nast razem ziom postaraj sie pisac w odpowiednim dziale.

Pozdro;)

Opublikowano
nie, PRND234 nie jest podswietlane bo zapiety aktualnie bieg wyswietla ci sie pod predkosciomierzem. swieci sie tylko przycisk od zmiany trybu skrzyni.
Wszystko o dieslach BMW .::: http://www.bmw-diesel.pl :::.
Opublikowano
  • Autor
sorki chłopaki za dział.faktycznie ze na wyswietlaczu.tylko ze u mnie chyba zarowka siadła i dlatego nie wiem jaki bieg bo nic nie widac. :hand:
Opublikowano

byly wersje z podswietlanymi cyferkami (jest przeciez miejsce na zarowke) , sam widzialem kiedys fotke z e34, oraz 2 wersja z podswietlanymi punktami obok cyferek, w zaleznosci od zapietego biegu.

p.s. sam poluje na ten plastik z napisami podswietlany

Opublikowano
Uu..nie widzialem z taki plastik jest z podswietleniem... masz moze jakies foty czy cos jak to powinno wyglądac flash ?
Opublikowano
nie mam, na jakims forum bylo o wymianie zarowki podswietlajacej pasek. nie wiem czy nie czasem na e34.de czy jakos tak.
Opublikowano

Heh....z moim niemiecki nie za ciekawie;P Ale potem zerkne na e34.de;) Zobacze co tam o tym jest.

Pozdro!