Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.kupiłem niedawno moje 2 juz bmw.tym razem piatke e34.mam w niej telefon i tu chciałbym zadac pytanie,jak go uruchomic? wiem ze trzeba włozyc karte,ale jak i co nie wiem bo jeszcze nic nie probowałem .z gory dziekuje. ( jezdzi sie super :D )
Opublikowano
kurcze musze sprawdzic. pytałem sie dzis elektryka samochodowego, no w sumie jest to jeden z lepszych w moim regionie,i to co usłyszałem to ze nie da rady go uruchomic ze wzgledu na ,nie wiem czy dobrze powtarzam ale na czestotliwosc lub zakres.cos takiego.
Opublikowano
kurcze musze sprawdzic. pytałem sie dzis elektryka samochodowego, no w sumie jest to jeden z lepszych w moim regionie,i to co usłyszałem to ze nie da rady go uruchomic ze wzgledu na ,nie wiem czy dobrze powtarzam ale na czestotliwosc lub zakres.cos takiego.

Może masz telefon pracujący na starym zakresie przed GSM-owym?? taki jak kiedyś centertel miał - analog, NMT chyba się ten system nazywał, czy jakoś tak.

W Polsce i w większości krajów GSM pracuje na częstotliwościach 900 MHz i 1800 MHz (w USA i kilku krajach 1900), a NMT działał chyba na 450 MHz.

Pozdrawiam!