Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

chce kupic bmw ale nie w polsce przelecialem allegro trader itp itd i nie ma nic ciekawego podajcie mi jakies strony zagraniczne typu mobile.de

prosze o pomoc gdzie wy kupowaliscie swoje "bejce"

pozdrawiam i czekam na wasze propozycje!

Opublikowano

autoscout24.de

no i tam nadole masz linki do tej gieldy w innych krajach

coz auto zagranica kupic tez nie jest latwo , historie o tanich autach w niemczech to kit

masz tanio to co jest zajechane , a jak ktos dbal ma przebieg odpowiedni to i cena jest odpowiednia

(wiem bo rok temu sam zjeździlem cale niemcy zanim tafilem na mojego skarbenika , zreszta za ktorego i tak zaplacilem bardzo duzo)

poprostu cierpliwosc cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc

opisy aut na mobile.de czesto odbiegają od tego w jakim stanie auto znajduje sie faktycznie takze nie ma sie co bardzo tym bazowac

ja proponuje odlozyc pieniązkow jechac do niemiec wynajac hotel i spedzic tam kila dni na intensywnym szukaniu auta

ja zrobilem tak z 523i no i udalo sie kupic wycackana(i to z salonu

:mrgreen: )

takze to chyba najlepszy sposob na kupienie czegos dobrego

Opublikowano
Kolega wyżej ma rację. Przeglądanie ogłoszeń, z których 30% to ściema (szczerólnie od osób prywatnych) i napalanie sie na cos czego nie ma, lub realnie wyglada inaczej - szkoda czasu