Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od niedawna stałem sie posiadaczem E36 i mam mały problem z tablicą z zegarami a konkretnie oswietleniem tej tablicy.Nie jest podświetlona częśc z obrotomierzem i nie działa lampka prawego kierunkowskazu.Prosze was o pomoc jak dokonac wymiany tych żaróweczek w warunkach domowych?

Opublikowano
nie musisz nawet wyciągać zegarów zza kierownicy, żaróweczka oświetlenia ma oznaczenie w3w a te od oświetlenia "ikonek" to po prostu musisz wyciągnąć jedna i pójść do sklepu motoryzacyjnego ( jest cała masa tych żaróweczek z cokólkiem i najlepiej jak będziesz miał na przymiar ) cena tej w3w to 80 gr ( wymień wszystkie 3 najlepiej to będziesz miał z głowy na dłuższy czas ) cena tej do ikonek to 3 ,50 a żaróweczka oświetlenia lcd to cena 8zł
zdjęcia mojej beemy ---->nowe foty !!!http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=61477