Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
prosze o pomoc w ustaleniu adresu z ktorego mozna sciagnac mape do MKIV :modlitwa:
nie ma to jak poczciwa niemiecka konstrukcja !
Opublikowano
zapraszam do salonu BMW. Ludzie jak tak kazdy będzie ściągał to nigdy nie powstaną nowe mapy na polske bo po co?
Opublikowano
dreciko tylko ze BMW nie będzie wypuszczała map na polske z prostego powodu poco ma wypuścić jak i tak nikt tego nie kupi gdyż będzie kazdy wolał sobie przegrać. Ja czekam na mape do E60 i jak tylko pojawi się w serwisie chętnie zakupie oryginał
Opublikowano

Jak by była w serwisie mapa która spełnia moje (nasze) OCZEKIWANIA TEŻ BYM SOBIE KUPIŁ W SERWISIE.

Biorąc pod uwagę fakt że mapa jest bardzo bardzo średnia wydawanie ponad tysiaka za niedorobioną mapę mija się z celem

Opublikowano
koszt mapy PL wraz z krajami europy wschodniej czechmi i słowacją w serwisie do twojego czytnika mk IV to 600zł...
Opublikowano

Nie mam mapy na PL bo nie ma na polske do E60(i peewnie długo nie bedzie ze względu własnie dlatego iż BMW nie opłaca się puszczać mapy na PL gdyż pojdzie im kilka sztuk a reszta sobie poprostu przegra). jesli by była mapa do E60 na PL niezwłocznie bym ją zakupił. Mam za to oryginał mapy na zachód którą również zakupiłem w serwisie. Jesli juz tak się bronisz przed zakupem oryginału radze poszukać na forum

ps

ciekawe jaka by była cena mapy do starszych modeli jesli by kazdy zakupił oryginał w serwisie. Mysle ze w granicach 200zł

Opublikowano

200 pln jest jeszcze do przełknięcia ale mi nie o to chodzi. Można zapłacić nawet 1000 PLN ale chciałbym aby ten produkt był sprawny i działał, nie wymagam 100% pokrycia ale "życzyłbym" sobie żeby to działało mniej więcej jak w rajchu. Co jest za sens wydać 6 paczek i nie mieć z tego pożytku. Pierwszy raz mam wbudowaną NAVI w aucie i chciałbym tą mapę potestować.

A tak wogule to nie BMW robi mapy tylko firmy zewnętrzne które dostosowują krążek do czytnika i standardów BMW.

Mając na uwadze, że BMW nie sprzedaje się w polsce jak fiat to i wcale się nie dziwie że nie inwestują w tego typu gadzety.

Przecież mapy na PL są (automapa, tomtom) to jest kwestia zainteresowania się tematem przez BMW Polska i sprawa załatwiona.

Posdrawiam Cię