Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam taki problem w e46 z przodu mam elektryczne szyby z tyłu były reczne zamontowałem sprawne siliczki zamontowałem przełaczniki

nawet musiałem zmienic wiazke od słupków w dzwi bo moje posiadały tylko na centralny teraz jet na wszystko głosniki szyby guzik i nie działaja nawet sie przełączniki nie palą a wszystkie bezpieczniki są dobre i na swoim miejscu jaki moze byc problem ,moze tez nie ma wyjscia blaszek na bezpiecznik proszę o pomoc moze ktos wie jak sie nazywa po niemiecku który to bezpiecznik

Opublikowano
brak prądu w słupkach co ta wiazka wychodzi do dzwi jest tylko na centralny zamek wszystkie bezpieczniki sa ok co moze byc przyczyną
Opublikowano
brak prądu w słupkach co ta wiazka wychodzi do dzwi jest tylko na centralny zamek wszystkie bezpieczniki sa ok co moze byc przyczyną

panowie proszę pomózcie ktos wie dlaczego nie ma pradu w słupkach bo nie działąją szyby ani przełaczniki sie podswietlają tylko działą centralny czy to prawda ze muszę miec moduł sterujacy szybami jak przód działą

Opublikowano
panowie proszę pomózcie ktos wie dlaczego nie ma pradu w słupkach bo nie działąją szyby ani przełaczniki sie podswietlają tylko działą centralny czy to prawda ze muszę miec moduł sterujacy szybami jak przód działą

Podejrzewam, ze tak. Taki modul bedzie Ci raczej potrzebny. Gdyby to byla sprawa tylko silniczkow i kilku kabelkow to w standardzie by 4 szyby byly elektryczne.

Pozdrawiam

Krzysiek