Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drodzy koledzy mam problem. Nie wiem co jest z moją e34 520. Po odpaleniu wszystko jest ok.Chodzi równo.Ale gdy ruszam lub cofam im póżniej puszczam gaz zaczynają szaleć obroty. Strasznie faluja. Gdy się rozgrzeje już jest ok. gdy odpalam ją jak jest ciepła jest ok. Dzieje się tak tylko gdy jest zimna i rusze.Mechanik nic mi nie pomógł tylko skasował stówkę i stwierdził że wyczyścił silniczek krokowy od obrotów.Może ktoś wie co jest przyczyną? Z góry dzięki.
Opublikowano
Mechanik nic mi nie pomógł tylko skasował stówkę i stwierdził że wyczyścił silniczek krokowy od obrotów.

to Cię facet skroił, a co do falujących obrotów to było już dużo na forumie, wystarczy że poszukasz:)

Opublikowano
a jeszcze o jednym zapomniałem.Jak jest rozgrzana i chodzi na gazie na wolnych obrotach to co minutke dwie tak sie zadławi i dalej znów jest dobrze.komputer niby nic nie wykrył.Dzięki za odpowiedz