Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem, w mojej staruszce zaczyna dziwnie zachowywwac sie silnik:/ Poszedlem wiec do kumpla mechanika, ktory robi w mniej wiekszosc rzeczy. Niestety nie ma takie zlącza aby ja podłaczyc, wiec prosil mnie abym znalazl opis pinow, a wiec szukam... niestety przejrzalem nasze forum i niesty oprocz kilku pinow sluzacych do kasowania instekcji i oil service nie znalazlem nic wiecej wiec prosze Was o pomoc, moze ktos zna ten opis... prosze o pomoc dodam tylko ze mam E30 320i coupe'83 z silnikiem m20b20 jest tam 15 pinow a gniazdo ma troche nietypowy kształt podłóg nowszych basiek- "kolo z postawka" z gory dziekuje za pomoc
Opublikowano
Panowie licze na was, Tłokiński(dealer BMW na Łódź zyczy sobie za podłączenie 400zl- za to mam złącze pod kompa i książke na ten temat i jeszcze zostaje na nowe swiece...) ale dla mnie kupno tego to ostateczność bo wole taka kase wydac na inne sprawy zwiazane z autem...