Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://tai.gammanet.pl/ufiles/246-att/tomekz/1.jpg

czy u innych uzytkowników e36 coupe tez powstają takie mokre plamy jak na foto na dolnych krawędziach drzwi w jesienną pogode? u mnie to sie dzieje dosc często np. dzis rano a auto całą noc stało i deszcz nie padał. Fakt ze dzień wcześniej drogi były mokre ale skoro cała reszta włącznie z programi wyschła przez noc to krawędzie drzwi tez powinny... A dzieje sie tak zarówno na drzwiach lewych jak i prawych...

Niedawno lakiernik mi robił wyprawki w tych miejscach bo juz zaczynała sie pojawiać korozja, boje sie że za chwile znowu wyjdzie skoro tam ciągle jest mokro... Czy wy tez tak macie?[/url]

Zbir
Opublikowano
Spytam tylko dla pożądku :wink: . Sprawdzałeś czy małe wypustki na dole drzwi nie są u Ciebie zapchane, chodzi mi o te które pozwalają wodzie rozstać się z drzwiami.
Opublikowano
jeśli chodzi o dwie małe dziurki (ok. 5mm) na obu końcach wewnętrznej krawędzi to nie są zatkane...
Zbir
Opublikowano
u mnie z kolei korozja zaczyna sie wdzierac na dole pod uszczelka na rancie bagaznika i na tym pasku waskim rowniez widac juz pecherzyki :evil: tam tez woda sie utrzymuje i chyba dlatego a tak poza tym drzwi i wszystko inne ok
bede mogl wyprzedzac
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
tak, z tym, ze u mnie to sie dzieje po obu stronach, tzn. na obu drzwiach, dokladnie w tych samych miejscach...
Zbir