Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Oglądał może ktoś tą: http://motoallegro.pl/item230220964_bmw_520_i_2000_24v_vanos.html Blumkę?Jeśli tak to w jakim jest stanie i czy warto się interesować? Wogóle-co o niej powiecie?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi. :)

Od czasu do czasu będę tu dorzucał następne(jeśli znajde).

a) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3317842

b) http://moto.gratka.pl/tresc/bmw-520-klima-2-0-7101027.html?w=d4841bc7e70b6f8e&s=1

c) http://moto.gratka.pl/tresc/bmw-525-2-5-benzyna-7548485.html?w=d4841bc7e70b6f8e&s=1 (tą może sam obejrze bo mam blisko,jednak pytam)

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Aha,dzięki.Jednak już raczej nie aktualne bo auto mam zamówione-E34 520iA...więcej szczegółów potem ;) . A tą ostatnią-z Będzina i tak może jade obejrzeć i w razie czego dam znać jak wygląda.

Pzdr

Opublikowano

Ech...Gościu się chwilowo rozmyśli... :mad2: A kombik odpada ze względu,że żona nie chce(a też tym będzie jeździć a jej sie nie podoba i nie będzie takim kolosem jeździć...kolos :mad2: )

Stąd pytanie...

Zna ktoś tą: http://motoallegro.pl/item239607089_bmw_320_e_36_automat.html ?

Jest bez klimy co mnie dobija i w związku z tym pytanie...czy jest możliwość wrzucenia do auta potem klimy? Jakie koszty się z tym wiąża,co trzeba zmieniać,czy potem może być coś nie tak itp.?

:reading2: :

Taka prośba-nie obraziłbym się gdyby ktoś "podkolorował" troche bo chce do tej operacji zniechecić zonę,bo to jej pomysł.

Opublikowano
Daj sobie na luz z tą trójką.Mała,ciasna.Pełno dresiarzy takimi jeżdżą :wink: .Kupuj e34 będziesz mial wygode i prestiż :wink: :8) :twisted: Tyle odemnie :mrgreen:
Opublikowano
Daj sobie na luz z tą trójką.Mała,ciasna.Pełno dresiarzy takimi jeżdżą :wink: .Kupuj e34 będziesz mial wygode i prestiż :wink: :8) :twisted: Tyle odemnie :mrgreen:

Hmm...Mnie to,że sporo dresów takimi jeździ nie obchodzi.Poprostu-co sądzicie o danym egzemplarzu ;) . Bo wygląda ok,gościu starszy(po głosie można poznać),auto sprawne itp. :|

A co do klimy...to z ciekawości-ile kosztuje taka "wrzutka"

Tylko teraz szczerze-bez zważania na wcześniejszy zapis.

Opublikowano

klima dołożona kosztuje więcej niż montowana fabrycznie, myślę że ok 5 tyś spokojnie

P.S

bałbym się kupować 13 letni samochód w automacie, mogą być duże koszty...

tylko 1.8 ale daje rade;)
Opublikowano

Hmm...Mnie to,że sporo dresów takimi jeździ nie obchodzi.Poprostu-co sądzicie o danym egzemplarzu ;) . Bo wygląda ok,gościu starszy(po głosie można poznać),auto sprawne itp.]

Gratuluję świetnego rozeznania w temacie skoro na podstawie barwy głosu potrafisz stwierdzić że auto jest sprawne. Podać ci kilkanaście linków z autami które posiadają lub są z:

- Niemiec

- ponżej 150 kkm ( mający ponad 14 lat w dodatku diesel)

- książkę serwisową

- prowadzone przez kobietę lub starszą osobę

- bezwypadkowe

- itp. co cię zadowoli.

?

Słomczyn p/Warszawą - sporo osób w podeszłym wieku sprzedaje auta...sportowe itd. Książkę serwisową kupisz na allegro, dziadka postawisz przy aucie co jeszcze Ci brakuję oprócz zapewnień sprzedającego? Nie bądź naiwny.

Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano

Ricky - Te 5tyś to chyba bierzesz z serwisu BMW!! Albo ASO :duh:

Rozejrzyj się dookoła! Ja jakiś czas temu miałem na sprzedaż kompletną klimę ze swego auta za 750zł i nie znalazł się kupiec. Dużo?? Prowadzisz auto do warsztatu albo sam sie bawisz z założeniem. Później jedziesz na sprawdzenie szczelności i uzupełnienie gazem i masz klimę :D

Tak z grubsza (i to z dużym zapasem):

klima - 800zł

założenie - 600zł

szczelność,napełnenie - 600zł

Mi tu nie chce w żaden sposób wyjść 5tyś

:duh:

Opublikowano
Ricky - Te 5tyś to chyba bierzesz z serwisu BMW!! Albo ASO

Rozejrzyj się dookoła! Ja jakiś czas temu miałem na sprzedaż kompletną klimę ze swego auta za 750zł i nie znalazł się kupiec. Dużo?? Prowadzisz auto do warsztatu albo sam sie bawisz z założeniem. Później jedziesz na sprawdzenie szczelności i uzupełnienie gazem i masz klimę

Tak z grubsza (i to z dużym zapasem):

klima - 800zł

założenie - 600zł

szczelność,napełnenie - 600zł

Mi tu nie chce w żaden sposób wyjść 5tyś

za 750 zł to kupię klimę nawet dziś..

przecież sama sprężarka i to regenerowana kosztuje ok 1000 zł a gdzie reszta??? inne części i montaż... powiedz co wchodzi w skład tych 800 zł?

tylko 1.8 ale daje rade;)
Opublikowano

Hmm...Mnie to,że sporo dresów takimi jeździ nie obchodzi.Poprostu-co sądzicie o danym egzemplarzu ;) . Bo wygląda ok,gościu starszy(po głosie można poznać),auto sprawne itp.]

Gratuluję świetnego rozeznania w temacie skoro na podstawie barwy głosu potrafisz stwierdzić że auto jest sprawne. Podać ci kilkanaście linków z autami które posiadają lub są z:

- Niemiec

- ponżej 150 kkm ( mający ponad 14 lat w dodatku diesel)

- książkę serwisową

- prowadzone przez kobietę lub starszą osobę

- bezwypadkowe

- itp. co cię zadowoli.

?

Słomczyn p/Warszawą - sporo osób w podeszłym wieku sprzedaje auta...sportowe itd. Książkę serwisową kupisz na allegro, dziadka postawisz przy aucie co jeszcze Ci brakuję oprócz zapewnień sprzedającego? Nie bądź naiwny.

Widzisz fragment "wygląda"... :?: Nie pisze,że auto jest ok,tylko że wygląda na dobre...

A dziękuję-sam takie auta sobie moge znaleźć...Mniejsza o to...Pytam konkretnie-co sądzicie o tym aucie,czy ktoś je zna?