Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam BMW E36 320i 1994r SEDAN

Panowie i Panie mam problem! Za radiem na kablu zasilającym jest bezpiecznik w takim żółtym plastikowym pancerzu! Ten bezpiecznik jest o mocy 1A. Na standardowym radiu SONY wszystko działało ale po zmianie na JVS CD po przekroczeniu ok 1/3 mocy ten bezpiecznik się przepalał! Teraz zmieniłem radio na SONY GT700D i znów jest to samo! :( Założyłem nawet większy 3A i po przekroczeniu ok połowy mocy sie przepala! Co mogę z tym zrobić??????:?: :?: :?: POMOCY

Dodam jeszcze że oryginalne radio nie miało bezpiecznika własnego a to co aktualnie posiadam ma! Czy mogę to zrobić na krótko?? Zainwestowałem dość sporo w caraudio i to psuje cały efekt! Proszę o pomoc!!!

Szerokości..............

Nie ważne gdzie ważne czym:) BMW- Będziesz Musiał Wyprzedzać :)
Opublikowano

nie jestem specjalista w tej dziedzinie ale sadze ze radio ma wiekszy kobor pradu niz 3 Ampery.mysle ze bezpiecznik 4 lub 5 ampreowy zalatwi ta sprawe.jak nie to sprawdz czy glosniki nie robia zwarcia na koncowce mocy . :wink:

Pozdro :dance: