Skocz do zawartości

jakieś dziwne stuki-pomocy!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiatm serdecznie,od jakiegoś czasu dochodza mnie jakieś dziwne stuki tak jakby w słupku pasażera,stuki występuja najczęściej przy gwałtownym hamowaniu ,bądż jak sie przejeżdza sie przez jakieś dziure,co to moze być,dodam, ze rozbierałem juz cała tapicerke ze słupka i dokręcałem mocowanie pasa nić nie dociągłem bo było dokręcone,rozbierałem tap[icerke w prawych dzwiach i prawych pasażera ale tam nic nie stuka ,nie wiem co to moze byc ,a dzisiaj rozmawiałem z kolega ma taki sam wozik i oznajmił, ze u niego jest podobnie-pomocy!!! pozdrawiami czekam na odp. :evil:
grzegorz
Opublikowano
witam,właśnie niedawno sie z tym zmagałem i sie udało,zamek od drzwi ma taką tulejke ja ją okleiłem czarna tasma izolacyjna i cisza jak makiem zasiał,pozdrawiam
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
Opublikowano
  • Autor
ktory zamek??? jak sie do niego dostać?jak sciagłem tapicerke to tam jest jeszcze taka mata wygłuszjaca,ona jest tak jakby przyklejona ,musze ja zerwac???
grzegorz
Opublikowano
  • Autor
czy tu jest mowa o o tym plastiku co jest w słupku jak sie otwiera drzwi to on jest przykrecony do słupka dwoma torksami???
grzegorz
Opublikowano
tak dokładnie mówie o tym plastiku na słupku takze nic nie rozbieraj chłopie
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
Opublikowano
  • Autor
witam pomogło.dzięki stary,a ja tak juz wszystko rozebeszyłem w aucie,a tu taki szybki zabieg i jest ok.jeszcze raz dzieki wielkie
grzegorz